Posebna poslovna darila ali promocijska darila iz Slovenije

Bliža se čas obdarovanja. Ste že razmišljali, kaj podariti poslovnim partnerjem? Ali morda vašim delavcem, da jim izkažete spoštovanje. Z dobro premišljenim darilom, boste izkazali hvaležnost za njihov celoletni trud. PANNart ceramics ima za vas v svoji spletni trgovini nekaj predlogov. Skrbno in z ljubeznijo pripravljena darila iz Slovenije, že sama po sebi komunicirajo, da vam je mar za vaše poslovne partnerje in sodelavce. Posebna poslovna darila PANNart ceramics vas bodo zagotovo navdušila. Ali veste razlikovati med posebnimi poslovnimi ali promocijskimi darili iz Slovenije? 

.

Posebna poslovna darila

Posodica za milo PANNmila | PANNart ceramics

.

Kaj so poslovna in kaj promocijska darila

.

Poslovna darila so del medosebne komunikacije, lahko celo rečemo, da so ena izmed poti, kako podjetje oblikuje in neguje svoje odnose s poslovnimi partnerji. Prav tako, pa so poslovna darila sestavina poslovnega protokola (1). S promocijskimi darili večinoma razvajamo stranke. Promocijska darila so večinoma tako nižje vrednosti in bi naj poskrbela za to, da pridobljene stranke ostanejo in postanejo vaše stalne stranke. Poslovna darila torej krepijo medsebojne odnose, medtem ko s promocijskimi darili motiviramo stranke, da se odločijo za nakup pri vas in da se bodo tudi v bodoče odločali za nakup pri vas.

Vsi, ki vas zanimajo poslovna darila, boste sigurno želeli tudi vpogled v drugačna promocijska darila, kot so npr. denarnice, odeje, obeski za ključe, posebne torbe, oprema za dom, orodja in svetilke, ipd…. Takšna promocijska in poslovna darila ponuja v Sloveniji tudi trgovina Euroton.

.

V videu si oglejte kaj so bila najboljša poslovna darila v letu 2015:

.

Posebna poslovna darila ali promocijska darila iz Slovenije

.

Ko podarjamo poslovna darila, se odločimo za večje vrednosti in ta večinoma tudi izstopajo po svoji kakovosti. Promocijska darila so naročena količinsko. PANNart ceramics je odlična odločitev, saj boste s unikatnostjo dobili tudi visoko kakovost. Dodana vrednost, pa je tudi ekipa, ki stoji za znamko, saj vam bodo pri vaših dilemah z veseljem priskočili na pomoč. Posebna poslovna ali promocijska darila iz Slovenije

Posebna poslovna darila

Mala vaza Long v lesenem zabojčku | PANNart ceramics

.

Poslovna darila iz keramike slovenskega porekla

.

Pri izbiri poslovnega darila, vam bo ekipa, ki stoji za PANNart ceramics z veseljem priskočila na pomoč. In ne samo pri izbiri, s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, vam lahko svetujejo tudi pri poslikavi. Tako se boste lažje odločili, ali boste na izdelke dodali samo vaš logotip ali še kaj več. Prav tako, pa imate pri njih celoten paket, saj vam izdelek tudi lično zapakirajo.

.

Posebna poslovna darila

Posodica za milo PANNmila in mala vaza LONG v kompletu | PANNart

.

Oznake besedila: Posebna poslovna darila