Unikatni keramični izdelki za urejenost kopalnice

Kopalnica je prav tako pomembna, kot vsi drugi prostori v stanovanju ali hiši. Nekdaj je bila namenjena samo higienskim potrebam, danes pa je to lahko tudi prostoren ambient, v katerem si vzamete čas zase in za razvajanje. In če je to prostor v katerem se razvajate, zakaj ne bi vložili malo več časa v opremljanje? Unikatni keramični izdelki za urejenost kopalnice bodo poskrbeli, da boste prostoru dodali »tisto nekaj več«.

Dekoracijo kopalnice je potrebno prilagoditi ostali opremi v kopalnici. Dekoracija kopalnice bo verjetno popolnoma drugačna v kopalnici, v kateri je nameščena klasična “Old Fasion” kopalna kad, kot pa v kopalnici, v kateri je vgrajena sodobna steklena tuš kabina iz “Optiwhite” stekla.

.

Intimen prostor v katerem se moramo dobro počutiti

.

Čeprav jih veliko ne daje poudarka na opremljanje kopalnice, ne smemo pozabiti, da je to intimen prostor, v katerem se morajo vsi družinski člani dobro počutiti. Nekoč je bil to manjši prostor, danes pa mu posvečamo vedno več pozornosti. Zato so kopalnicam danes namenjene že večje površine, so bolj razkošne in prostorne. Izrednega pomena je, da je prostor prilagojen vsem članom družine, ne samo po funkcionalnosti opreme ampak tudi po estetiki [1].

.

Unikatni keramični izdelki za urejenost kopalnice so zdaj moderni

.

Moderni trendi za urejanje kopalnice narekujejo naravne materiale kot so les in kamen. Tudi vi dodajte svoji kopalnice nekaj unikatnega in enkratnega. V spletni trgovini www.pannart.com lahko izbirate med različnimi malimi keramičnimi vazami, ki so ročno izdelane v Sloveniji. No, če ste dovolj pogumni, lahko izberete tudi večjo vazo. Zagotovo pa se bodo vaze lepo podale tako v klasično opremljeno kopalnico, kot tudi v moderno. Če bi pa radi dodali še nekaj manjšega, je odličen predlog, posoda za milo, ki jo lahko uporabite, tudi kot odlagališče za manjše predmete. In ste opazili posebnost te posode za milo? Reliefni liki plesočih fantkov okoli roba posodice, jo naredita zares posebno in postane eleganten kopalniški dodatek.

.

Unikatni keramični izdelki za urejenost kopalnice

PANNmila, posodica za milo

.

Kako dekorirati manjšo kopalnico?

.

V manjših kopalnicah si boste najbrž želeli bolj čist, funkcionalen videz. Kljub temu pa ne smete pozabit na nekaj dekorativnih predmetov, ki bodo polepšali vašo kopalnico. Idealne za to so keramične vaze s svežim cvetjem. Tako boste lahko vsakič ko zamenjate cvetje, prostoru dali nov videz.

.

V videu pa si lahko ogledate še nekaj trikov kako v manjšo kopalnico dodati več prostora za shranjevanje:

.

.

Oznaka besedila: Unikatni keramični izdelki za urejenost kopalnice