Materinski dan je pred vrati – kaj bo tvoja mama za darilo dobila letos?

Vstopili smo v mesec marec. Marec lepih praznikov. Praznikov, ki se poklanjajo ženskam, mamam, moškim. Predvsem pa ljubezni in pomladi. Mesec marec je res izjemen mesec, ki kar na tedenski bazi kliče k praznovanju. Praznovanju življenja, praznovanju novega prebujanja, novega rojevanja. Dovolj je zimskega spanja. Dovolj smo gnezdili, zdaj je čas za napredek, za nove cilje, nove podvige!

Marec je mesec, ko delimo ljubezen. Na vseh frontah in prav vsem. Črpajmo jo iz narave in napolnjeni bomo z najlepšo možno življensko energijo, ki jo premore svet. Marec je res svet. Včasih je dovolj če se samo usedemo in opazujemo. Kako raste trava, kako se odpirajo cvetlice, kako brsti sadje. Kako se začenja nov krog, nov cikel življenja.

 

materinski-dan

 

V marcu tako praznujemo in častimo tudi nadvse pomembno vlogo: vlogo mame. Vloga, ki je nenadomestljiva. Mama. Ena sama. Skrbna, polna brezpogojne ljubezni. Zato je materinski dan tisti dan, ko si zasluži darilo za svojo vlogo – darilo za materinski dan. Naj bo polno ljubezni, kot je njena ljubezen velika do vas! 

 

Nimate še ideje, kaj letos podariti za materinski dan? Brez srkbi! Pripravili nekaj idej za materinski dan. 👇

 

Kaj podariti za materinski dan

 

Biti mama je res izjemna vloga. Od vsake ženske zahteva veliko truda in predanosti. Že od spočetja dalje. Skozi nosečnost, porod in vzgojo. Pravijo, da ko se rodi otrok se ponovno rodi tudi mama. Z vsakim otrokom je drugačna. Večja, močnejša in zrelejša. Pa tudi vedno več ljubezni premore. In verjetno kakšen siv las več. 

Kako se ji zahvalite za svoj trud? Samo na materinski dan, ali tudi drugače? Se tudi vi, ko pride marec, soočate z vprašanjem kaj podariti za materinski dan? 👈  Priporočamo v branje! V škofjeloški cvetličarni Sanjski šopek so pripravili nekaj iztočnic, kako se lotiti izbire pravega darila za materinski dan. S poudarkom na unikatnosti! 

 

kaj-podariti-za-materinski-dan

 

Ni odveč dodati, da skorajda ni mame, ki ne obožuje cvetja, kajne? Kaj torej zgrešite z unikatnim šopkom za materinski dan? Prav nič! Veselje bo dvojno. Vi, ko boste podarili nekaj tako izjemno lepega in na drugi stani, veselje mame, ki bo prejela toliko ljubezni v enem šopku rož!

 

Ideje za darila za materinski dan

 

Že res, da so rože, cvete, šopki, skratka rastlinje vseh barv, oblik in dišav med najpogostejšimi darili ob materinskem dnevu. A to še zdaleč ni vse, kar šteje! In seveda, še zdaleč ni vse, ko izbirate med darili za materinski dan. Kot vedno in kot pri vseh darilih, velja: ključna so ideje za materinski dan. Ideje, kaj boste svoji mami podarili, kako jo boste osrečili.

Kako pa pridemo do tam? Preprosto tako, da si pri sebi odgovorite na nekaj vprašanj:

  • Kaj moja mama, poleg rož, obožuje?
  • Je v zadnjem obdobju omenila, kaj si želi?
  • Kdaj sem jo videla najbolj srečno?
  • Ima sploh rada materialne stvari ali jo bolj osrečuje kava z menoj?

 

Le nekaj iztočnic vam podamo, da se boste lažje lotili. Sicer pa prelistajte zgorej podane ideje za materinski dan, ki vam jih podaja Sanjski šopek. Nekatere njih so res preprosto izvedljive. Vse kar potrebujete je nekaj domišljije in nekaj kreative. To bo pa šlo, kajne? 

 

ideje-za-materinski-dan

 

Sicer pa, če rabite nasvet, ga dobite v Škofji Loki, v najbolj srčkani cvetličarni v mestu!

Preberite še: Zakaj si tudi poročna priča zasluži darilo

 

Nekatera darila za materinski dan nimajo cene

 

 

Ne bomo vas napeljevali samo k nakupu, ker potrošnje imamo že vsi tako dovolj in jo opazujemo na vsakem koraku. Če ste med tistimi, ki radi sami kaj izdelate, potem je tu idealna priložnost, da izlijete na plano svojo umetniško žilico. Naj bo s pisanjem, z rezljanjem, šivanjem … Kar vam je blizu!

Imejte v mislih, da je darilo, ki ga izdelujete osebi, ki ji ni primerjave na tem svetu. Za vas je ena in edina – mama! In tako bo ostalo za vedno. Nihče ne more nadomestiti njene ljubezni do vas. Nihče drug vam ne more dati tega, kar ste v življenju prejeli od nje. 

 

materinski-dan-darilo

 

Spoštujte in negujte ta odnos! Vedno. Četudi so nesporazumi in nestinjanja. A verjemite, ljubezni, večje od te, ni.

 

Naj te pri izbiri darila vodi ljubezen do mame

Kaj podariti mami za materinski dan je vprašanje, ki smo se ga zastavljajli in se skušali prebiti do pravega odgovora. A vendar, roko na srce, pravega odgovora ni! Ker je vsak odnos z mamo tako poseben in tako edinstven, da nima primerjave. 

Zato, če boste za materinski dan darilo kupili ali ga naredili sami: naj vas vodi le eno čustvo – brezpogojna ljubezen, ki se je zgradila v vajinem odnosu. Le tako boste lahko izbrali najlepše, najboljše, najbolj čustveno darilo za materinski dan.