Zakaj se cena za SEO optimizacijo razlikuje tudi v istih panogah [npr. team building-u]?

Za vse lastnike spletnih strani, ki se zanimate za SEO optimizacijo svojih spletnih strani in trgovin, smo spodaj, z nekaterimi primeri, predstavili razlike v cenah SEO optimizacije. Iz njih boste lažje razpoznali koliko pride cena SEO optimizacije za različne SEO aktivnosti na posameznih speltnih straneh, saj ne potrebujejo vse spletne strani, enakih aktivnosti iz področja spletne optimizacije.

V prvem primeru, spodaj, je predstavljena cena SEO optimizacije, za splento stran ETC Adriatic.si, ki velja v Sloveniji in tudi po Balkanu na splošno, za eno najuspešnejših team building agencij, ki se ukvarjajo z organizacijo in izvedbo najrazličnejših, družabnih, športnih, izobraževalnih in motivacijskih team buildingov.

Cena SEO optimizacije spletne strani ETC Adriatic.si je zajemala najprej izobraževanje on onsite SEO optimiziranju spletne strani, nato pa predvsem offsite SEO optimizacijo, po ceniku spletne optimizacije, kot je navedena na povezavi.

Spletna stran ETC Adriatic se redno nahaja na prvi strani Googla, z najpomembnejšimi ključnimi besedami v panogi organizacije team buildingov, tako, da se cena za SEO, zagotovo, iz tega vidika, povrne že s pridobljeno eno ali dvema strankama/podjetjema, ki se zanimata za izvedbo team buildginga.

Na podoben način lahko razločimo ceno SEO optimizacije, še enega ponudnika team building programov – pri čemer pa boste skozi opisan primer razumeli, zakaj je cena SEO optimizacije, pri tem, drugem ponudniku team building programov, drugačna.

Drugi ponudnik team building programov je ekološko posestvo Trnulja.com, ki v svoji ponudbi ponuja predvsem team building programe, povezane z ekološko kulinariko in doživetjem v naravi.

Pred samo SEO optimizacijo spletne strani, spletna stran Trnulja.com, sploh ni imela predstavljenih team building programov – šele s SEO optimizacijo se je porodila ideja, da začne ekološko posestvo Trnulja.com, ponujati tudi team building programe.

Team building programe posestva Trnulja, je bilo potrebno najprej ustrezno SEO pripraviti, SEO besedila in opisi programov, pa so morali upoštevati tudi vsak aktualna SEO pravila.

Zato je cena za SEO optimizacijo spletne strani Trnulja.com vključevala tudi onsite SEO pripravo besedil za spletno stran, naknadno pa še offsite SEO optimizacijo in sprotno SEO mentoriranje.

Primer, enega od spisanih SEO besedil, na podlagi aktualnih SEO pravil ter hkrati primer SEO opisanega team building programa, si lahko ogledate na povezavi “Team building program z električno kočijo“.

Največkrat je cena za SEO optimizacijo spletnih strani, povezana z onsite SEO popravki in izboljšavami spletnih strani in spletnih trgovin, offsite SEO optimizacijo ter ustvarjanjem bloga, saj je pisanje bloga za spletne strani, na podlagi SEO pravil, ena izmed najlažjih metod, za pridobivanje novih kupcev, na spletno stran. V zvezi s tem priporočamo prispevek: Ustvarjanje spletnega posla z blogom.

Da je na področju SEO optimizacije, ključno slediti aktualnim SEO pravilom, pojasnjuje tudi spodnji video: