Kuhinjsko steklo po meri – elegantna in moderna rešitev

Kuhinjsko steklo po meri in z dizajnom po meri

Steklene stenske obloge ponujajo odlično priložnost, da v svojo kuhinjo dodate nenavaden in privlačen oblikovalski element. Kuhinjsko steklo po meri omogoča, da lahko izberete skoraj vsako sliko ali vzorec, ki vam je všeč. Trenutno so bolj priljubljena kuhinjska stekla s slikami valov in ​​dima. Priljubljene so zaradi njihove kombinacije svetle barve in futurističnega dizajna, ki v sodobnem prostoru izgledata odlično. So tudi drzna in izvirna izbira. Če želite, da bo vaša kuhinja videti elegantno in malo drugače, so te digitalno natisnjene slike odlična možnost, ki jo omogoča tudi vedno več steklarjev.

Odtisi dima in valov se lahko uporabljajo v pisarnah, na univerzah in v trgovskih prostorih. Povsod tam, kjer je pomembno predstaviti vrhunsko inovativnost, kreativno miselnost in gibanje, ki je povezano s slikami valov in dima. Takšen dizajn lahko izraža tudi ultra moderno oblikovanje, promovira blagovno znamko in futuristično razmišljanje, vključuje najnovejše tehnologije in se ponaša z izvirnimi idejami.

Kuhinjsko steklo po meri

Kuhinjsko steklo po meri omogoča izbiro lastnega vzorca…

Tu je še nekaj razlogov, kako in zakaj izbrati valove ali dim za kuhinjsko steklo po meri:

Dodajte barvo

Če v svoji kuhinji ne želite preveč nevtralnosti, izberite kuhinjsko steklo po meri z dodatki barve. Za poživitev je idealen vzorec valov. Tekoč val na steklu v svetlem barvnem odtenku je igriv in privlačen.

Dodajte različne vzorce

Izberite vzorec, ki je kompleksen in barvit. Takšen dizajn, z mavričnimi barvami, je vrhunski dodatek prostoru. Kljub presenetljivemu videzu je takšno kuhinjsko steklo enako praktično in trpežno, kot vse ostale steklene plošče. Ne bo zbledelo ali razpokalo, pa še čisti se ga zelo enostavno.

Vizualno povečajte svojo kuhinjo

Majhna površina stene med policami ali omarami, ponuja odlično priložnost, da vizualno povečate svojo kuhinjo. Slike na kuhinjskem steklu so idealne za ta namen. So funkcionalne in enostavne za vzdrževanje. Uporabite abstraktni dizajn, kot je na primer slika modrega dima. Digitalni tisk omogoča, da se slika popolnoma prilagodi vsakemu prostoru, tako da je le ta natančno tam, kjer želite.

Poglejte v prihodnost

Če ste se odločili za super moderno kuhinjo, zakaj ne bi stopili iz okvirjev in se odločili za stensko oblogo s pridihom znanstveno-fantastične vibracije? Roza in vijolična barva poskrbita za nežnost in glamur ter mehčanje občutka vesoljske dobe.

Ustvarite dramo

Stolpec barvnega dima na črnem ozadju, doda pridih drame še tako nevtralni ali enobarvni kuhinji. Vijoličnemu odtenku stekla prilagodite tudi svoje naprave ter delovni pult. Takšna kombinacija poskrbi za popolnoma dodelan videz ter igrivost, zaradi katere lahko za večerjo skuhamo nekaj čarobnega!

Če pa kuhinje še nimate, pa lahko nasvete za izdelavo kuhinje po medi najdete na povezavi TUKAJ.