KOŠARA ZA KOLO – NEPOGREŠLJIV KOS KOLESARSKE OPREME NA  VSAKEM MESTNEM ŽENSKEM KOLESU

KOŠARA ZA KOLO – NEPOGREŠLJIV KOS KOLESARSKE OPREME NA  VSAKEM MESTNEM ŽENSKEM KOLESU

Brez košare si ženskega kolesa sploh ne gre predstavljati 

Če ste med tistimi, ki se s svojim ženskim kolesom pogosto odpravljajo po nakupih v trgovino, po sadje in zelenjavo na tržnico ali zgolj v službo, kako običajno poskrbite za prevoz prtljage? Ste se morale kdaj kakšnemu kosu prtljage že tudi odpovedati, ker bi bil vaš nahrbtnik pretežak, ali pa bi vas vrečka na krmilu vašega ženskega kolesa med vožnjo preveč ovirala? Za vas imamo rešitev, brez katere si mestnih ženskih koles sploh več ne predstavljamo – kolesarska košara!

Košara je več kot odlična rešitev za vsakokrat, ko morate s svojim ženskim kolesom prepeljati nekoliko težji in večji tovor, ali pa ko nameravate na pot vzeti več manjših predmetov. Vaša vožnja z udobnim ženskim kolesom bo tako občutno udobnejša, prijetnejša in kar je najpomembneje, varnejša.

Smo že omenili, da imamo v kolesarski trgovini NewBike tudi takšne košare, ki vam bodo omogočale, da boste lahko na svoje žensko kolo s seboj vzele tudi hišnega ljubljenčka?

 žensko kolo

Naj bo vaše žensko kolo lepše in drugačno od preostalih

Košara je eden tistih kosov kolesarske opreme, ki na mestnem ženskem kolesu enostavno ne sme manjkati. Ne le, da bo močno povečala priročnost in uporabnost vašega ženskega kolesa, temveč bo tudi izjemno dopolnila njegov videz.

Vsi dobro vemo, da predvsem predstavnice nežnejšega spola na izgled dajejo ogromno in da jim je še posebej pomembno, kako njihovo žensko kolo izgleda med vožnjo po mestnih ulicah. S košaro bo vsako žensko kolo nedvomno še lepše, zanimivejše in drugačno od preostalih. Obljubljamo vam, da vas košare v kolesarski trgovini NewBike zahvaljujoč stilskim barvnim vzorcem in dovršenim slogom oblikovanja ne bodo pustile ravnodušne.

Seveda pa to ne pomeni, da so naše košare primerne zgolj za popestritev ženskih koles. V ponudbi imamo namreč tudi takšne za moška in mladinska kolesa.