Katere so prednosti najema električnih koles?

Vedno več ljudi se odloča za najem električnega kolesa namesto za nakup le tega. Vzporedno z  višanjem najemanj električnih koles, se tudi viša izbira električnega kolesa kakor nadomestilno prevozno sredstvo.

 

najem električnega kolesa

Zakaj sploh najeti kolo? Kaj so prednosti najema električnega kolesa?

 

Najem električnega kolesa prinaša s seboj kar veliko prednosti:

  • Cena

Cena najema električnega kolesa je definitivno manjša kakor nakup električnega kolesa in njegovo sprotno servisiranje, ki seveda ne more manjkati zraven.  Prav tako, če najamete električno kolo za potovanje, privarčujete na ceni bencina, izognete se večjih gužvam in zraven pridobite dobro rekreacijo vašega telesa.

 

  • Poraba

Kot poraba lahko vključimo malo več stvari. Glavna stvar je manjša poraba časa in denarja ter manjša poraba goriva. Ne vozite se z avtom, rekreirate se, ni potrebnega polnjenja tanka avta, časovno tudi pridobite veliko, če v službo po mestu potujete s kolesom.

 

  • Fleksibilnost

Fleksibilnost pomeni večnamenska uporaba kolesa. Z električnim kolesom se lahko vozite po cestah in tudi po večnamenskih kolesarskih stezah. Niste vezani na samo en teren ampak ga lahko uporabite za več različnih vrst poti. To pride prav še posebno na potovanju.

 

  • Zmanjšanje ogljičnega odtisa

Morda največja prednost pa je, da električna kolesa delujejo na baterij, zaradi česar so veliko boljša izbira za okolje kakor pa avtomobili, avtobusi, itd. Z najemom električnega kolesa prispevate svoj del za boljše okolje.

 

Kje lahko opravite najem kolesa?

Električna kolesa se lahko že najame kar v večini večjih mest. Vendar pri centru e-koles Elpec vam omogočajo najem kolesa preko spleta ali pa najem kolesa kar v živo v enem izmed njihovih centrov.

 

Prednost najema preko spleta pri njih je to da imate na izbiro veliko različnih modelov koles za različne terene. Ponujajo tudi izbiro med najemom novega kolesa ali pa rabljenega kolesa. Če pa slučajno niste prepričani katero kolo je pravo za vas pa kar obiščite vam najbljižnji center e.koles in vam bodo tamkajšni strokovnjaki z veseljem pomagali.