Kako dekorirati keramična cvetlična korita za rože?

Ročno izdelana keramična cvetlična korita za rože PANNart ceramics, bodo vašim okenskim policam pričarali nov sijaj in svežino. Visoko sijajna glazirana keramika bo ostala vedno bela in bleščeča, ki bo poudarila vaše cvetlice.

Cvetlične lonce PANNart ceramics, boste lahko uporabili za zunanje, kot za notranje okenske police. Rože posajene v keramična korita, bodo blestele do začetka prvega mraza, ko boste morali svoje rastline zaščititi pred zimo. Predlagamo, da rože premestite in jih prezimite na suhem in hladnem prostoru v keramičnih lončkih.

keramična cvetlična korita za rože

Keramični lonček OVALIS v zunanji uporabi

Keramična cvetlična korita za rože, kot odlična dekoracija doma

Tudi v prostorih vašega doma najdite mesto za rastline, njihovo zemljo lahko lično oblečete v elegantne lončke PANNart ceramics. V tistem ambientu, kjer bivajo z nami žive rastline smo bolj sproščeni in se bolje počutimo.

Kombinirajte vaše rastline z bolj togimi in suličastimi listi, z rastlinami mehkejših in okroglih listov. Z malo domišljije bo vaša postavitev dinamična in raznolika, je tudi kompozicija bolj popolna. Tudi plezalke, lahko popestrijo kakšen kotiček. Če vas zanimajo nasveti za nego notranjih rastlin, si preberite angleški članek, ki zelo podrobno opiše vse, kar morate vedeti o sobnih rastlinah in rožah (1).

keramična cvetlična korita za rože

Tolstice v keramičnem cvetličnem lončku PANNart

Tudi tu, kot pri vsaki postavitvi kompozicije velja pravilo, da je potrebno paziti na razmerja, oblike, barve, strukure in materiale. Ustvarite kontraste in harmonične skupnosti ter poiščite podobnosti v oblikah in barvah. Če imate vse to pred očmi, ne morete zgrešiti pri postavitvi.

Nikoli ne pretiravajte, ker bo vaša dekoracija hitro postala kičasta, če pa ne bo dovolj kompleksna bo postavitev banalna in dolgočasna. Zato se vedno potrudite in si vzamite čas za opremljanje vašega doma, saj je to kraj, kjer lahko ustvarjate in spoznavate samega sebe.

Pred vhodna vrata, priporočamo, da postavite dva keramična cvetlična korita za rože, polna z burnim rastlinjem in cvetjem. Rastline že pred vhodom prijazno pozdravijo vaše obiskovalce. Urejen vhod bo tudi vas ljubeče pričakal domov. Tako že pred vhodom, lahko zelo pozitivno vplivamo na počutje domačih, kot tudi naših ljubih gostov.